|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozz svima...Drugari imam VA 5 i X5D...E sad X5D sam uzeo pre par dana,i stavio ga na stalak iznad va 5...Stalak je rucno pravljen(homemade),ali sluzi...E sa,podesio sam visine najbolje sto je moglo da bi mi iole obe klavjature bile blizu,mada i dalje nisu,ali sad imam problem sa d beam na va..NECE DA RADI,jer je gornja klavijatura suvise blizu donjoj i zaklanja senzor d beam-a i kao da je non stop ukljucen,uspem recimo(koristim ga da gasim aranzer)da iskljucim aranzer ali ne i da ga ukljucim ponovo,vec moram da idem na dugme ispod on/off da bi opet koristio d beam,i tako sve u krug..Sve u svemu zamara ...A ne mogu gornju klavijaturu vise da podignem jer sam je podigao do kraja stalka,a donju ako spustim,daleko ce mi biti dirke...Aj drugari jel imao neko ovaki problem i dajte neki predlog,mada sumnjam da nesto moze da pomogne(jedino nov stalak,koji kosta 70 e
![]() Dodato: P.S. Ne obracajte paznju na sliku profila,to je na drugom stalku,koji vise nije kod mene... Promijenjeno od Milan$ (10.04.2009 u 19:14 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Jesi li pokusao da smanjis osetljivost D-BEAM-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A kako se to radi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 258
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x, Roland Fantom X6, Yamaha Dx11
![]() |
![]()
ja sam taj problem imao i nisam mogo nikako da ga rjesim, jedino da stavis va5 gore a x5 dole.
ili nemoj koristiti d -beam Ako se varam ispravite me, Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Ja nemam VA5 ali podesavanje osetljivosti D-BEAM-a se verovatno nalazi tamo gde biras efekat koji ces da dodelis D-BEAM-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ne može nikako,ja sam imao VA 7,a iznad Triton Lee i nikako nisam mogao koristiti D-beam.VA 7 ima sa lijeve strane klavijature onu traku,kojoj se mogu dodjeliti funkcije,kao D-beamu.Ne znam ima li to va 5?Ako ima,onda ćeš tako to rješiti.Pozdrav!
Dodato: Na žalost,nema,evo sad sam pregledao slike na netu.Moraćeš da se navikneš bez njega ili da prebaciš VA 5 gore. Promijenjeno od makso68 (10.04.2009 u 20:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
D-beam ima problema kad je slaba osvetljenost,probaj da osvetlis nekom sijalicom klavijaturu....
Mozda ce da funkcionise.... Jedino ako ti je gornja klavijatura preblizo..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobro drugari,hvala na savetima...Pozz
|
![]() |
![]() |