|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2007
Downloads: 521
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Postovane kolege skoro sam presao sa Rolanda VA7 na Tyros 2 tako da jos uvijek nisam vican svim funkcijama.Dali neko moze da mi objasni proceduru oko save Midi fajlova koje zelim izmjeniti.Volumen,instrumente itd...Pokusao sam preko Song kreatora ali mi se pojavljuje na ekranu da je fajl zasticen i kad probam da save promjene opet mi se vrati na isto kao sto je bilo prije.Na rolandu nisam imao ovih problema sa istim fajlovima.Sta radim pogresno!
Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Ovo zanima i mene . Ne znam u čemu je kvaka . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
1. Ucitate midi.
2. Idite u SONG CREATOR 3. Idite na TAB "Channel". Tu sad imate pet glavnih opcija. 4. Za promenu volumena i izbor instrumenata, cursor stavite na "SETUP". 5. Stisnite "MIXER". 6. Obavite sve zeljene promene. 7. Izadjete iz "MIXERA". 8. E sad, u ovome je CAKA, : stisnite "EXECUTE" ( dugme D). 9. Sad pritisnite "SAVE", i to bi bilo to. Ako ima problema sa time,ili nisam bio jasan, javite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2007
Downloads: 521
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Srdacno zahvaljujem kolegi na informaciji moram ovo probati!
Hvala velika!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jasan si ti ko dan.
Ali ne ide . Exekute nije aktivan ...Samo save . Što dolje treba biti stiklirano ? kod mene je :voice , filter ,eq ,volume, efect ,pan ,tempo . Ono ispod nije . Samo mogu stiklirati keyboard voice .Tada se aktivira i exekute . U redu je dok ne probam neki drugi midi fajl . Tad se resetira i onaj mjenjani midi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Gore mi je sve stiklirano, a dole Keyboard voice, koliko se secam. Nije mi tu sint.
Prvo, jesi li pozvao Mixer ? Kad u Mixeru obavis sve promene ( npr. smanjis bubanj, pojacas bas gitaru, dodas reverb na gitari ), izadjes iz mixera i opet si u "CHANNEL" TAB-u Song Creator-a. Mora da ti bude aktivan "Execute". Pritisnes Execute. Sacekas da zavrsi. I onda stisnes 'Save'. I to je to. Kod mene radi, naravno. Pre svega toga, pesma - midi file, mora da bude na samom pocetku. Jer ako je na primer pesma na 16-om taktu, promene ce vaziti tek odatle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bokic majstore !
Još da namjestimo fc7 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |