YU-MIDI Vesti

 Navigacija

 
YU-MIDI Vesti
Estrada
Sport
Hronika
AudioPro Artist Vesti
Društvo
 

 Pretraga

 



Modrić: Stid me, nikad nisam igrao protiv lošije ekipe
N
ema dvojbe da je poraz od Gruzije teško pogodio hrvatske nogometaše. Svjesni su da će biti metom gnjeva navijača i javnosti, ali oni su prije svega kivni na sebe. Luka Modrić, koji je među najvećim razočaranjima utakmice u Tbilisiju, kaže...
Posted on 28 Mar 2011 by d3llbQy_DM
Indian Wells: Ljubičić dobio Nadala i izborio finale
I
van Ljubičić plasirao se u finale ATP turnira iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu. U polufinalu je porazio branitelja naslova i trećeg nositelja turnira Rafaela Nadala sa 3:6, 6:4, 7:6 (1) za dva i pol sata igre. Bio je to njihov sedmi međusobni okršaj i druga pobjeda Banjalučanina.

Posted on 21 Mar 2010 by d3llbQy_DM
Roddick spriječio češki finale
Dugo je izgledalo kako će turnir u Brisbaneu zatvoriti češki tenisači. U prvom je polufinalu Radek Štepanek deklasirao Gaela Monfilsa, a potom je i Tomaš Berdych protiv Andyja Roddicka s lakoćom osvojio prvi set i došao na korak do pobjede. Ipak, prvi nositelj se brzo oporavio i na kraju izborio 45. finale u karijeri.
Posted on 09 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Marin dominantno u finale
Odličnom igrom u polufinalnom dvoboju protiv Janka Tipsarevića, Marin Čilić plasirao se u finale ATP turnira u Chennaiju. Čilić je odigrao dosad najbolji meč u Chennaiju te stigao na korak do obrane naslova osvojenog prošle godine...
Posted on 09 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Sušić o Baki: Pokušao sam da razgovaram s njim, ali on nije odgovarao na pozive
U
Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine danas je službeno predstavljen novi izbornik bh. prezentacije Safet Sušić. Na prvoj konferenciji za medije, rekordnoj po broju novinara i fotoreportera, Sušić je izjavio da je počašćen mjestom izbornika i da se nada podršci javnosti.
Posted on 07 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews


Copyrighted © by YU-MIDI.com