Videti jedan post
Star 22.04.2012, 03:37   #183
gerag
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
gerag befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od nesaband Pokaži Post
Kolega zamolio bih vas da ovaj snimak vaseg Audye postavite na neki drugi player posto ovaj snimak mora se downloduje da bi se cuo.Unapred hvala.
Vrlo rado ali neznam koji player.Fajl je mislim 14mb i nije velik za skidanje a nisam mogao da ga okacim direktno na sajt,a bilo bi steta da ga secem.Dajte savet kako da to uradim i okacicu nije problem.
Citat:
Originalno postovano od casper Pokaži Post
Kad veliš da je kraj, onda mora biti tako. I nikako drugačije - rekao bi Tranzit

Imam pitanje, i ne želim da ga shvatiš krivo. Ti se u svojim javljanjima nisi žalio na spomenuti problem. U stvari, kao korisnik Audye nisi spomenuo niti jedan nedostatak. Da li ih nemaš, da li ih ne primjećuješ ili te ne smetaju ako ih ima. Volio bih čuti objektivan odgovor.

Iako nije tema, moj T4 radi bez problema ali ja bih recimo imao štošta za zamjeriti proizvođaču. Od izlaska modela je bilo dvije ili tri nadogradnje. Nisu pokrpali baš sve i iako se radi o sitncama mene to ljuti.
Kraj je mojoj polemici sa Tranzitom sto se tice ove teme mada protiv coveka licno nemam nista protiv,al nije vazno tako je kako je prica je od samog pocetka krenula u pogresnom pravcu
.
Dakle,
Ako si pazljivo procitao sta sam napisao videces da sam rekao da ni jedan aranzer nije savrsen,pa naravno ni Audya,ali!!!

Operativni sistem na Tyrosu se nadogradjuje i poboljsava od serije 1,2,3 i sada 4.Koliko godina to traje pa opet korisnici nisu apsolutno zadovoljni.

Ista je situacija i sa Korgom od neznam pa50,pa80,pa1,pa1x,pa800,pa2x i sada pa3x.Ja sam apsolutno svestan da mi krajnji korisnici zavisimo od podrske proizvodjaca brenda koji koristimo,i naravno da ocekujem od Ketrona da maksimalno opravdaju poverenje koje smo im ukazali kao kupci.
Sto se tice bagova i onoga sto si pomenuo,naravno i kod mene taj problem postoji a ima i jos nekih sitnica koje me nerviraju ali boze moj nadam se da ce se to u sledecoj verziji softvera srediti.Naravno da mi ti nedostaci smetaju i da ih primecujem,aranzer koji je toliko precenjen(a misljenja sam da su apsolutno svi aranzeri precenjeni makar duplo nego sto vrede)nesme da ima takve bagove,ali mi ne smetaju u toj meri da ne mogu da sviram i uzivam u "ZVUKU" Audye koja mi sve vise prirasta srcu.U startu mi je najvise smetala ergonomija Audye ali evo polako se privikavam i cak uvidjam i neke prednosti takve ergonomije.Stvar navike.I opet kazem ne postoji savrsen aranzer za sve korisnike,ukusi su razliciti i o njima ne treba raspravljati.

Pozdrav i sve najbolje.
gerag je offline   Reply With Quote