|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
![]() |
![]() Citat:
Citat:
. Dakle, Ako si pazljivo procitao sta sam napisao videces da sam rekao da ni jedan aranzer nije savrsen,pa naravno ni Audya,ali!!! Operativni sistem na Tyrosu se nadogradjuje i poboljsava od serije 1,2,3 i sada 4.Koliko godina to traje pa opet korisnici nisu apsolutno zadovoljni. Ista je situacija i sa Korgom od neznam pa50,pa80,pa1,pa1x,pa800,pa2x i sada pa3x.Ja sam apsolutno svestan da mi krajnji korisnici zavisimo od podrske proizvodjaca brenda koji koristimo,i naravno da ocekujem od Ketrona da maksimalno opravdaju poverenje koje smo im ukazali kao kupci. Sto se tice bagova i onoga sto si pomenuo,naravno i kod mene taj problem postoji a ima i jos nekih sitnica koje me nerviraju ali boze moj nadam se da ce se to u sledecoj verziji softvera srediti.Naravno da mi ti nedostaci smetaju i da ih primecujem,aranzer koji je toliko precenjen(a misljenja sam da su apsolutno svi aranzeri precenjeni makar duplo nego sto vrede)nesme da ima takve bagove,ali mi ne smetaju u toj meri da ne mogu da sviram i uzivam u "ZVUKU" Audye koja mi sve vise prirasta srcu.U startu mi je najvise smetala ergonomija Audye ali evo polako se privikavam i cak uvidjam i neke prednosti takve ergonomije.Stvar navike.I opet kazem ne postoji savrsen aranzer za sve korisnike,ukusi su razliciti i o njima ne treba raspravljati. Pozdrav i sve najbolje. |
||
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|