Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 13.04.2012, 14:58   #9
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Malo je glupo da navijam za GW8 posle onoga sto je napisao kolega Nesaband,ali evo....
Mislim da i sam znas da sam ja imao E2 pa sam sa njega presao na GW8.Sto se tice punoce i sirine zvuka tu si apsolutno u pravu,E2 je iznad GW8 i E50....ALI...ima dosta nedostataka poput nemogucnosti pravljenja ritmova u klavijaturi kao i brzo biranje ritmova(dva najvaznija nedostatka)Ovo ti je na GW8 reseno odlicno,vec sam pisao imas 10 boja u Favoritu ispod svake boje razlicit ritam.Sa dva klika menjas jedan od tih deset ritmova i imas uvek na raspolaganju deset boja sa razlicitim efektima...I tako puta deset...
Gw8 ima jedan efekat za ritam sekciju,to moze da bude ekvilajzer,vah,distorzija vec bilo sta ti odredis i moze da se primenjuje na jednu dve ili vise traka u ritmu.Imas i dvopojasni master ekvilajzer kao kod G800,1000...Plus dodatne efekte na Upper i Lower koji mozes da koristis kao Upper2..
Na E2 imas 200 performansi na GW8 128,ali GW8 ima i Favorite Performanse-100 i Favorite Tones 100.Favoriti sluze za brzo biranje i oni predstavljaju samo redosled Postojecih Performansi kojih ima 128.Dakle u Favoritima ne programiras peformanse vec samo njihov redosled u Banci..
Imao sam prilike da probam E50,dzaba editing kad nemas pocetni kvalitet koji bi da editujes..na stranu boje koje GW8 ima a E50 ne...
Da skratim,Gw8 se jos uvek proizvodi a E50 vise ne i moj glas ide za GW8...
p.s.Najbolje je da procitas sve sto sam pisao o GW8 u mojoj temi Demo snimci i bice ti jasnije.
@Morison
Sada sam procitao,nisi u pravu,uz upotrebu Program Change opcije na GW8 mozes da kombinujes u jednoj traci razlicite setove,mislim da to moze i na E80,cini mi se da je kolega milancheshow to radio..

Promijenjeno od Boban010 (13.04.2012 u 15:01 sati)
Boban010 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije