|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#13 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Tako sam ja cuo i to sam rekao ali ne zaboravi da ljudi ne cuju apsolutno isto,neki imaju "veci afinitet" za ove frekvencije a neki veci za one.Zasto je takav slucaj kad se poredi E2 sa GW8 i E50 i sta je uzrok tome ne znam,jedino stoji da sam ja to tako cuo.Cak sam na par mojih ritmova kad sam pustio E2 posle koleginog PA800 primetio kao da zvuk ne dolazi "direktno iz zvucnika" nego kao da dolazi sa svih strana,ima sirinu i punocu i to je meni i drugima zvucalo extra...Naravno to nije bio slucaj sa svim ritmovima a nemogucnost pravljenja ritmova u klavijaturi mi nije ostavila izbora....Generalno,za mene velika vecina Rolandovih klavijatura ima daleko prirodniji zvuk u odnosu na Korgove...
Na GW8 imas mogucnost korekcije Atacka,imas odlican portamento,razne zujalice kako kazes,mnogo boja sa predjasnjih XP rolandovih kljava,boje sa cuvenog Jupitera,Juno itd.Saksofoni mu nisu jaca strana odnosno ja nisam uspeo da "ustimujem" neki po mom ukusu.I ovde je slican sistem,ako na boju stavis distorziju i tako snimis performansu,pa posle u toj performansi pozoves neku drugu boju ona ce da vuce distorziju.Ovo moze da se iskljuci i na E2 i na GW8 ali u tom slucaju boja vuce fabricke efekte koji su u vecini slucajeva bzv. Na Gw8 taj problem resavas upotrebom favorite performansi... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|