Znao sam da to moze na GW8. Jer sam negde vec to procitao. Bobane, prosto nemogu da verujem da si rekao da E2 zvuci punije i sire od GW8 i E50

Pazi, sa promenom ritma nemam problema, ja sam u jednom ritmu na razlicitim varijacijama spakovao razlicite ritmove, rumba-dvojka, rumba-begin, tako da me to ne muci. Prosto me odusevljavaju njegove bas gitare, to zvuci neverovatno mocno na razglasi. Imam problem sa bojama, efektima, editing boja. Da pojasnim. Imam sax koji zvuci jako lepo, ali daje jako lepe tonove u trecoj oktavi, kako se ide vislje on pisti... E sad nemam mogucnost da samo saxofonu podignem oktavu a da mi to ne utice druge instrumente, ili da mu dodam portamento, ali samo njemu. To me uzludjuje. Nemogu staviti distorziju samo za gitaru, vec mi povlaci sve instrumente... Druga stvar, dinamika, treba mi dinamika na klavirima, gudacima itd. Ali ne i na harmonikama, sax... Jos jednu stvar koju sam primetio, Bobane ti ovo mozda znas. Na harmonikama, kao da mi kasni malo odziv, i vrlo mi je tesko da odsviram lepo triler, atack ili kako se vec kaze kao da je malo kratak i to mi jako jako smeta, inace harmonike su odlicne. Nedostaju mi zujalice, dx boje, el. gajde npr.