Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 13.04.2012, 17:42   #10
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Znao sam da to moze na GW8. Jer sam negde vec to procitao. Bobane, prosto nemogu da verujem da si rekao da E2 zvuci punije i sire od GW8 i E50 Pazi, sa promenom ritma nemam problema, ja sam u jednom ritmu na razlicitim varijacijama spakovao razlicite ritmove, rumba-dvojka, rumba-begin, tako da me to ne muci. Prosto me odusevljavaju njegove bas gitare, to zvuci neverovatno mocno na razglasi. Imam problem sa bojama, efektima, editing boja. Da pojasnim. Imam sax koji zvuci jako lepo, ali daje jako lepe tonove u trecoj oktavi, kako se ide vislje on pisti... E sad nemam mogucnost da samo saxofonu podignem oktavu a da mi to ne utice druge instrumente, ili da mu dodam portamento, ali samo njemu. To me uzludjuje. Nemogu staviti distorziju samo za gitaru, vec mi povlaci sve instrumente... Druga stvar, dinamika, treba mi dinamika na klavirima, gudacima itd. Ali ne i na harmonikama, sax... Jos jednu stvar koju sam primetio, Bobane ti ovo mozda znas. Na harmonikama, kao da mi kasni malo odziv, i vrlo mi je tesko da odsviram lepo triler, atack ili kako se vec kaze kao da je malo kratak i to mi jako jako smeta, inace harmonike su odlicne. Nedostaju mi zujalice, dx boje, el. gajde npr.
calevh je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije