|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Mixeri Sve o miksetama | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  11.12.2013, 01:59 | #29 | 
| Doktor Nesa Registrovan/a dana: 08.12.2008 Mjesto: Srbija Godina: 63 
				 Downloads: 655 Uploads: 21 Rekao HVALA: 335 

Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova

|   

@Rolandx izvinjavam se ako sam te na neki nacin uvredio,nije mi to bila namera.Tebe sam stavio u kontekst samo zato sto si usao u diskusiju sa @marjanom cije pisanje nema veze sa temom pa si se ti nadovezao na njegovu pricu i skrenuo sa tebe zajedno sa njim. Jedno su zelje a drugo mogucnosti. @Mile milence druze moj, ni to sto si me pitao nije tema ali cu ti odgovoriti u najkracem. Niko u ovoj temi nije napisao sta to nije dobro na PM dinacord miksetama a pljuju po njemu. To sto ti pitas zasto "Ali zasto onda npr jednom u njihovom zivotu ne plate nekoga da dodje na par sati i da im objasni kako se npr:" Mile,sad da skupimo 80% muzicara i pevaca i pevacica oni bi ti rekli da to njih neinteresuje i da su oni bogom dati.Pa sta njima onda covek da objasni. Meni pevac koji trenutno radi sa mnom kaze ovako.pokusacu da ga citiram. "Ja sam skoro poceo da diram po mikseti i da sam namestam sebi ton mada ja ne znam koje "dugme cemu sluzi" I sta bi ja njemu mogao da objasnim i da ga naucim kada on misli da je popio svu pamet ovog sveta.U principu gro pevaca se tako ponasa. Nadam se da me razumes.Ja se trudim da imam sto bolji ton i koristim Dinacord koji sasvim solidno radi i zadovoljava moje potrebe. Ali moje pitanje i dalje stoji a niko mi na njega nije odgovorio od ovih koji pljuju Dinacord. 
				__________________ Ko rano rani ceo dan zeva. | 
|   |   | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |