|
![]() |
#11 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ne samo treci i cetvrti prst, nego sve trilere, a tesla jeste nepravilan prstored, ali je praktican, jer ako je izvjezbano ne dolazi do prekida, uostalom ne moze se tako reci, svira se tim i tim prstom, zavisi sta ide prije ili poslije.
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
|
![]()
Prakticno?22 nikako,nikako sa istim prstom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Da. Ali posebno treba vježbati ono gdje postoji problem. A čovjek je rekao : treći i četvrti prst... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo da se i ja prikljucim. Po meni je najlakse i najpravilnije kao sto kolega rece 3432, mada mislim da ne bi bilo pogresno ako bi odsvirao 2321 23212. Ne znam kako tacno zvuci triler i sta se svira dalje, jer od toga moze da zavisi raspored prstiju.
Ako je ovo skroz nepravilno neka me neko ispravi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
moze i 66478 napisao sam coveku kako ide a to dli ce ko svirati sest puta istu dirku zaredom i to istim prstom i to dali je mocart odsvirao nosom ili betoven nogom nije bitno prstored ide tako kako ide bez obzra sta je pre ili posle. E sad ako covek ne moze tj ne ume da sa cetvrtim prstom odsvira to je drugi problem ja mu tu ne mogu pomoci to mora sam da vezba....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.03.2009
Downloads: 52
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland GW8, Yamaha RGX-620DZ
![]() |
![]()
Ma samo opusteno... tacno je da mi (za sad) ne ide upotreba 343 kod trilera, medjutim ja sam pitanje postavio bas iz razloga da mi neko ko je iskusan svirac kaze koji se prstomet koristi, pa da ja vezbam. Znaci nije meni cilj napraviti neku kompenzaciju (pa da naucim nepravilno). Kad vec ucim i vezbam, daj da onda to radim koliko je vise moguce ispravno.
Osim toga, ja to vise onako za svoju dusu malo klavijatura - malo Cubase, ali bih zeleo da vezbam pravilno (nakon 15+ godina gitare, covek pozeli da promeni instrument). Koristm Yamaha PSR-1500 i Yamaha KX61 i svestan sam da tu nema nekog brzog soliranja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Satriani
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
![]()
bolje ti je da sviras tako s 3 i 4 prstom, evo sad sam probao na klavi da probam, ispricavam se nije onako kako sam prvobitno napisao
![]()
![]() |
#18 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.03.2009
Downloads: 52
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland GW8, Yamaha RGX-620DZ
![]() |
![]()
Ajde probacu da iskopam negde, posto se ne secam... ako nabasam na pesmu napisacu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banovan!
|
![]()
vidim da ovde pricate o trilerima.
meni treba pomoc za jedan triler koji se svira u pesmi: Zeljko Samardzic - Sve je moje tvoje ako zna neko..molim vas za pomoc ![]() hvala vam u napred !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Satriani
![]()
ne zna niko dok nam ne reknes koji triler
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|