|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 21.12.2008
Downloads: 198
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
drugari evo ubime moj problem pa reko da se malo zalim . naime, kad sviram na korgu u sred svirke menjam ritmove, ili boje , od jednom mi sve stopira i samo daje neki cudan zvuk kao zzzzzrrrrrrr i ukoci nece nista dalje dokle ga ne iskljucim i opet upalim.E sad me interesuje, dali je imao neko slican problem ko ja, i dali moze da mi kaze neko sta bi moglo da bude pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Stisni Shift + Start/Stop da vidis dali ce prekine taj zvuk.
Desavalo mi se nekada, kad ima neki loso uradjen Drum kit da zaglavi sa zujanje. Sa shift + Start/Stop treba da prekine. Ako opet ne prestaje onda je nesto drugo. A ako nista drugo mozes probati preinstalaciju OSa. (naravno prethodno zacuvas svoj set) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja sam imao problem na jednom style-u ,kada ga upalim cudno radi i kada prekinem ostaje to zzzz...(dok nisam saznao za SHIFT + START/STOP gasio sam klavijaturu i cekao da se ponovo upali).Problem sam rijesio tako sto sam promjenio drum kit.Sad je sve ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.03.2008
Mjesto: austrija
Downloads: 349
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korgpa1xpro+tritonClassic+Gibson-sga11
Interesi: muzika,muzika,muzika
![]() |
![]()
ja sam imo slican problem dok nisam skonto da je jedan multisempl bio lose uradzen njega izbriso naso bolji i rijesen problem .To je isto jedna od mogucnosti a mozda je i sa drum kitom slicno ovo sto kolege kazu da su imali probleme .
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
proveri dal su ti semplovi u redu, ustvari obrisi sve semplove sa RAM memorije pa pusti nek svira klavijatura i vidi kako se ponasa ako nije i to ok preinstaliraj OS i kad budes ucitavao set nemoj ucitavati global nego sam namesti postavke za global.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gjoko za ovaj koristan post: | korgovic (01.05.2010) |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 21.12.2008
Downloads: 198
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
e drugari multisempl mi je u korgu bio lose uradzen njega sam izbriso i naso bolji i rijeseio problem a bas sam se uplasio hvala svima za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Aj kad je vec tema da neotvaram novu dali je neko imao problem sa gutanjem cinele znaci kad u isto vreme stisnem akord leva desna ruka ali ne na svim bojama proguta mi cinelu zna neko sto ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@jasmink
Mislim da je zbog harmonije. Kad stisnes akord, sa neka masivna boja kako strings na sve tri upper-e i lower, + 8 kanala iz ritma, eventualno neki Pad i sve to klavijatura nije sposobna da izbaci, pa se neki ton, ili neki kanal prigusi, i snema ga. Meni se tako nekad desava stisava ritam sekcija, i zato izbegavam jake i masivne stringsove Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
To je polifonija u pitanju!U trenutku bude preopterecen sa bojama koje rade na trakovima i na upperima.Ili koristi jednostavniju boju na jednom upperu ili brisi neki trak sa ritma koji smatras da ti nije bitan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Proveri da nemaš u ritmu slučajno ukucane dve činele na istom mestu
|