|
![]() |
#51 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
jeste "yuki" ...bobane, da joj nisi i ti pisao da hoces da je zenis? imas da cekas na red! nema nista preko reda ...
da se vratim i ja temi: definitivno ce T4 jos ove godine da izadje na trzistu i to negde pocetak oktobar. u frankfurtu ce 04.10.2010 MICHAEL VONCKEN da demonstrira T4. Verovatno je michael voncken takodje bio involviran u produkciji T4 sta je vrlo dobro, jel covek najbolje zna sta je korisnicima bitno a sta manje ...
![]() |
#52 | ||||||||
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Ja sam licno posedovao psr 9000Pro i imao je usb prikljucak i HD dali to nekome svidzalo ili ne
![]() Nema veze odakle tastatura potice...ja sam napisao da pripada medzu najbolje uradzene kao i Roland G serije usporedite G1000 i G 8000 zasto ste se zakacili za G600?? Koja koliko oktava ima znamo svi ne radi se o oktavama vec o izradi. Vidim da ste iz nekog razloga mnogo gnevni na Tastauru Tyrosa ...nadam se da ste imali i prilike da svirate na njemu. Sta je po vama OK Aranzer ?? ako je sve ovo sto se prodaje za sramotu?? Da sktratim repliku jer vidim da ste ubacili u rikverc brzinu i bilo sta da se ovde napise ne vodi nicemu jer reagujete jako emotivno ...to sam primetio i u prijasnjim postovima da niste raspolozeni za dijalog ... ,,Da li je nesto ruzno ili lijepo je samo stvar ukusa a na kraju i totalno nevazno jer necemo se zeniti instrumentom nego svirati na njemu. Zadnja rupa na svirali je da li je instrument nasminkan ili nije.,, Pa meni nije zadnja rupa na svirali ako kosta 8000 Eura ,,Na Tyrosu postoji samo globalni editor, sve ostalo se mora uraditi putem softvera. D-Deck ima u sebi kompletan editor.,, Sasvim je dovoljan Cijena od 8.000 eura koju sam naveo, obuhvata i sve sto sam naveo. I pedal keyboard i monitore a i mixer. Razmjenu vidjenja uopste ne smatram podstrekom za svadju a i nisam nesto bas raspolozen za svadju. Diskusija je razmjena iskustava a ne poziv na dvoboj. Sigurno je samo da ta razmjena vidjenja treba biti podkrepljena i poznavanjem cinjenica. ,,Kako se moze tvrditi da cijena i tehnicke mogucnosti D-Decka ne stoje u relaciji ako se instrument nije detaljno testirao i zasto se neko ko nabraja tehnicke osobine i realne mogucnosti instrumenta demantuje argumentima koji su netacni. U tom slucaju diskusija stvarno nema nikakvog smisla. Ne mora se testirati da bi se znalo koje osobine poseduje i da li su mi te osobine uopste potrebne i vredne tih para... sam siguran da vi niste Tyrosa testirali. Da stavimo tacku na kraj. Vidzenja stvari su nam sasvim razlicita i to je tako OK. ![]() Pozdrav Promijenjeno od gega (10.09.2010 u 18:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Kao kod kuće
|
![]()
Gospodo,ljubazno vas molim da se vratite na temu,ovde je rec o izlasku T4,a ne o izradama,kvalitetima,uporedbama.Pogotovo sto ste poceli da se prepucavate,ako hocete otvorite novu temu pa tamo izlozite sta imate ,a ovde je rec o T4.Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Pozdrav za tranzita , druze ti mora da si neki tonac ili producent . Vidim jako dobro umes da analiziras frevencije i ostale parametre u tonu odnosno u wav-u .
![]() |
#56 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Imas pravo svrakane...malo sam se zaneo.
Izvinjavam se kolegama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Dobro je dok je razgovor konstruktivan i bez svadje inače mora da delim banane a nisam baš za to danas raspoložen ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Nishki
|
![]()
Ja sam raspolozen!!!!!
Nastavljamo sa temom!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Moderator
|
![]()
Hahahahaah Milance!!!
![]() Ja bi prvi trebao da dobijem bananu ovde jer sam postavio pogresnu sliku, nisam znao da je to daj D-Deck model, sta god. Sirim dezinformacije, al dobro izvinio sam se. ![]() Sacekacemo da izadje pa cemo videti, a za ovu astronomsku cenu stvarno je svaka rec suvisna. Videcemo, mozda je i opravdao cenu za razliku od tyros 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nema potrebe za uzbudjivanjem, ovo nije nikakva svadja vec samo razmjena misljenja i iskustava. Nije pala nijedna teska rijec a da ljudi imaju razlicita misljenja je sasvim normalno.
@gagan Jeste gagane, jedino zanimanje mi je upravo tonac. @gega Gego, jos jednom, ni psr9000 ni 9000pro u fabrickom stanju nemaju nikakav USB i jedina veza sa "spoljnim svijetom" im je bio Floppy Disk i sto se tice ritmova i sto se tice samplova. Firma Musitronics je nudila USB za ove aranzere ali to nije bio predmet diskusije. Vjerovatno si imao PSR9000 sa ugradjenim Musitronics USB. I naravno da imam prilike da radim na svim tim Yamahinim aranzerima jer inace ne bih imao ni razloga a ni prava da pisem o tome. Promijenjeno od tranzit (10.09.2010 u 19:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|