|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Ja sam koristio soundforge... i vecina ljudi koje znam koristi isti program, ili ove koje je kolega ispod nabrojao, svi oni rade isto.... samo je razlicit interfejs, a to sto susti krca moze biti bilo sta, ne mozes bas da uklonis sve sumove tek tako, ne bi ljudi pravii gluve sobe i studio za dzabe... prvo sto utice na sum je kvalitet kablova, i konektora, kako i razglasnih tako i cinceva kojima se snima iz miksera u komp (99% su noname kineski) za jednokratnu upotrebu... ako mislis uraditi profi snimke mislim da je najpametnije da platis da se snimite u nekom studiju, em ljudi znaju kako se to radi, em neces gubiti vremena dok sve podesis kako treba, a ako zelis snimiti tezgu, ubaci bilo koji od ovih navedenih programa, kupi nove cinceve i sibaj na laptop.
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.03.2008
Mjesto: Crvenka
Downloads: 1423
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland G70 SRX01 i Korg Le
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Soundforge ti je jednostavan progarm za snimanje,a dobro snima! i ja ga koristim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ovde imate player,audio grabber i audio recorder...zgodno a kvalitetno i uz to potpuno besplatno
![]() Pisano je vec negde o ovim alatima http://www.aimp.ru/ |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Pozdrav,nešto slično sam i ja radio ,zvuk je ispao fenomenalno.Program se zove Cool Edit 2.0 Pro.Pokušej i nećeš požaliti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|