|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
To teba uzeti ona USB 1 na 4 i spojit na Extrema, ventilator, svjetlo, grijač za kavu i mali frižider, i ne moraš ni ići kući, hahahahahahahahhaa...........
živili!!!
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ja imam svjetlo (LED diode) - nekih 5 komada koje su povezane i spojene na Dynacord PowerMate u izlaz gore desno - "Lamp". Kabel je obični mikrofonski, a to sam sve provukao do stalka za mikrofon tako da mi osvjetljava tekstove.
Ako nekome treba detaljnije, sa slikama, neka slobodno kaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
mislim da moze isto kao sto neki usb stick ima lampicu na sebi tako vjerovatno moze i veca sijalica da radi.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.01.2011
Mjesto: Thessaloniki/Greece
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Instrumenti: korg m3,korg pa50
Interesi: music,djing
![]() |
![]()
That's a nice idea because of the dark.Has someone tried out?I just thinking about it because probably there isn't enough power for a usb lightbut only flash drives.
But now i'm thinking about we can connect usb cdrw or hdd so there won't be any problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kupio malu USB lampicu, spojio na Extreme i radi odlično, ima savitljivi vrat tako da si mogu namjestiti na tastere za izmjenu sounda što mi je problem kada se svjetla pogase. Uglavnoom USB LIGHT na Triton Extremu radi bez problema.
USB LIGHT ON TRITON EXTREME WORKS GREAT ![]()
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.09.2008
Downloads: 2384
Uploads: 20
Rekao HVALA: 2
![]() |
![]()
Ja sam moju kupio kod kineza i radi batooooooo
|