|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav kolege,
Kako mogu na Upperima da stimam split, npr treba mi da na 4-oj oktavi bude strings a na 5-oj harmonika. nadam se da sam dobro objasnio, nemam solo klavijaturu pa mi je to malo problem. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I ja imam PA60 i kako su mi neki muzicari rekli na nasoj klavijaturi to nije moguce.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
i ja mislim da to na pa50 nije moguce,cak ni na pa80 nije moguce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ja mislim da bi trebalo da može.... ali nisam 100% siguran jer nemam klavijaturu pored mene....
u svakom slučaju uvek možeš napraviti u sound strings kome najviši ton ide npr do c5 i narmoniku koja kreće od tog tona.... posle ih samo uklopiš u arr modu i to je to.
Promijenjeno od nikadvisekorg (21.04.2012 u 19:23 sati) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.11.2011
Mjesto: Chuckujevac :)
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PSR9000
![]() |
![]()
probao sam tu opciju i radi mada je malo komplikovanije odnosno uper1 stavite da mu najvisi ton bude do trce oktave i tamo gde svirate ton je mnogo visok ,na oktaveru smanjite za dve oktave i to je to sto se tice upera 1 sad isto to morate da uradite s UP2 somo sto najnizi ton stavite da bude od trece oktave i na oktaveru povecate oktavu samo za uper 2 za dve oktave i to je to ,to upisete u Performanse ili STS.Rolandovi modeli cak iz 90-tik godina imali su odlicno i jednostavno resenje za ovaj problem dok je to jos uvek problem kod Korg-a
Promijenjeno od Chuck Norris (13.05.2012 u 17:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.09.2012
Mjesto: Novi Sad
Godina: 32
Downloads: 126
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA60,Korg PA1x
![]() |
![]()
Nije moguce,to je bas njesra,ima lik na nekom casiju tu opciju,a na PA50,60 nema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|