Citat:
Originalno postovano od tranzit
Ne mozes ni da sanjas koliko si u zabludi. Tehnologija ide vratolomnom brzinom naprijed. Kronos je samo pocetak jedne nove generacije instrumenata.
|
Postujem tvoj sud i slazem se sa njim ali se te pitam realno sta bi bilo pametno a da koristi a sto ovaj model nema. Svima je poznato da artikulacija instrumenata pogotovo harmonike je jos tabu tema za klavijature da to ni priblizno ne radi kao na zivom instrumentu za bas gitare i gitare da i ne govorim. Imao sam prilike da ga sviram jer ga moj kolega ima i mogu ti reci da neznam sta bih stavio u njega od semplova. Ono sto ima radi dobro i vise nego dobro za nasu muziku koja se jos u mnogome bazira na legendarnu DX seriju i CZ seriju klavijatura ( mislim na sve one Yamahine i Casio zujalice) A ovde nam se nudi skroz drugacije sinteze zvuka i bojim se da ce vremenom doci do toga da ce sve izgubiti svoj smisao. Tehnika ide napred vec je u mnogo cemu zamenila coveka i umece samih muzicara. Sledeca stepenica je da sve samo svira a onda dzabe nase godine truda i vezbanja. Kad to dodje odoh u penziju.