|
![]() |
#61 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ok, mozda si u pravu...svako ima svoj ukus. Puno pozdrava
daisa...da malo ne pretjerujes sa time pro-"OVCE" ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
nije mozda nego su to cinjenice, a sto se ukusa tice znas kako kazu o njima ne vredi raspravljati no ipak sve to zavisi kako je ko sredio klavijaturu neciji pa 50 ce zvucati 10x bolje od necijeg pa2x........
ajd pozdrav NO HARD FEELINGS!!!!!!! ma nije to daisa tako mislio siguran sam
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Banovan!
|
![]()
Zezam se malo nadam se da te nisam uvrijedio malo sale nije valjda frka,kad si spomenuo da ti nelezi pod rukom pa800 iskreno nije ni meni odgovarala dirka dok nisam stavio tegove sad je super .izvinjavam se ako sam koga povrijedio sala mala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma oke, meni stvarno ne pase tipka na PA 800 i ruzna mi je, a sto se zvuka tice , natjero bi je sigurno da zvuci ovako kako mi sada zvuci 1xpro jer taj sound volim. Jos uvijek zivim u proslom vremenu i, i dalje mi se svidja YU produkcija iz devedesetih godina a kao sto mogu vidjeti da i publika nema nista protiv toga nego piju ko stoke ...Ipak sam ja nekada bio dugogodisnji Rolandovac a ovdje i dalje pali i žari taj stari, tvrdi i sirovi sound... Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banovan!
|
![]()
svako ima svoj ukus i zna sta mu treba ...TESLA AJDE NA CHAT MANI SE TEME
Promijenjeno od Vaxter (29.01.2008 u 23:25 sati) Razlog: Izbrisan citat. Ne citiraj bez potrebe! |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A joj Dino druze ne uzbudjuj se!Ja sam lepo rekao dajte snimke u download zonu da vam cujem te masine???Ja sam stavio lepo ono sto sam rekao u download zonu Mp3 fajl se zove moje najmilije cisto samo da se cuje lepo zvuk!100 puta smo komentarisali da konvertovani ritmovi zvuce losije od ovih drugih pa sam opet eto stavio konvertovan ritam da zvuci ''losije'' da se ne razocarate potpuno u te vase sprave!Ajde junaci izlazite muzicke materjale
![]()
![]() |
#67 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako može ERASE...Sramota da se čita ovo svaki dan...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ovo je grehota i zalosno, na sta smo spali.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa 800 bojli .moze dosta vise nego Pa1x
|
![]() |
![]() |
#70 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Eto vidiš...Sad se i Sadik javio sa svoja skromna 2 posta do sada da istakne svoje mišljenje...
Dobro Sadike...Kad si već dao tu izjavu daj mireci počemi ti takvo mišljenje...Nekom se sviđaju ljepše ikone,nekom težina,nekom tipke,nekom ovo nekom ono...Daj kaži šta to tebe privlači kod njega?Pa da povećaš broj postova...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, pa1x |
|
|