|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Nakon 30 dana glupiranja od strane megamarketa a i moram reći koga da spasem ljude koliko mogu (ako nije po pravilniku molim vas da mi oprostite) Roda Novi Sad... i nakon 30 dana besumičnog zavitlavanja i drndanja da mi vrate moj novac od DELL-a koji je nakon 10 dana otkazao totalno sa radom ( matična i procesom u jednom dahu), uzeo sam svoj novac. Tog momenta sam otišao u prodavnicu laptopova (neću da tučem reklamu), kupio Lenovo ( čistokrvnog kineza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodato: ... Zaboravih da pitam ono zašta sam i započeo ovoliki post, Dakle Lenovo G505 , da li bi trebalo da svetli dugme, taster za Power ? Mislim na one sitne tačkice od koje se sastoji znak powera... ? Da li svetli kada se upali, pošto kod mene jok ? Dodato: Dodao bih da me nervira što nema oznaku da je caps lock upaljen, signalnu lampicu i slično i za num lock i tako to... svarno krajnje nekorektno ![]()
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (13.11.2013 u 11:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|