Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Alati tema Display Modes
Star 13.11.2013, 11:45   #21
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nakon 30 dana glupiranja od strane megamarketa a i moram reći koga da spasem ljude koliko mogu (ako nije po pravilniku molim vas da mi oprostite) Roda Novi Sad... i nakon 30 dana besumičnog zavitlavanja i drndanja da mi vrate moj novac od DELL-a koji je nakon 10 dana otkazao totalno sa radom ( matična i procesom u jednom dahu), uzeo sam svoj novac. Tog momenta sam otišao u prodavnicu laptopova (neću da tučem reklamu), kupio Lenovo ( čistokrvnog kineza ) D505 ako se ne varam . Ima odvojenu grafičku kartu sa svojom zasebnom memoriom 1 Gb .Gb rama 500 harda, dual core na 1.90, i to sve za 335 evra ( plus torba gratis koja je da kažemo 10 evra od te cene). Naj važnije je da je prodavnica najpoznatija u Srbiji i jedna od vodećih u evropi, tako da bilo kakav kvar problem rešavaju odmah jer su prioritet kod ovlašćenog servisera. Sa te strane mi je lakše. Karakteristike detaljnije i oznaku grafičke nisam gledao od besa koji imam prema onima koji su me 30 dana zavlačili.... Nervira me što je tekstura - plastika hrapava i što se na to ježim ali ne može i jare i pare. Što se tiče zvuka ima Dolby souraund sistem i tuče kao blesav, kako snima to ćemo videti Malo mi je zasmetala ta neka ,,nekultura" pri samoj završnoj obradi, da kažem loša rešenja. Prilikom otvaranja DVD jedinice, signalna lampica i sama plastikica koja je sočivo signalne lampice stoji na izvolte. Klimatava fiokica u koju se stavlja disk. Opet plastika kompletna osim što je hrapava , osetljiva je na dodire prstića pa ostaju masnice. To me IZLUĐUJE. Tach pad je isto tako hrapav. Dva tasterčića u sklopu njega ( znate našta mislim) su dosta u nižem nivou nego tach pad ( milimetar) nije puno ali deluje kao da su upali unutra. I tako... mogao bih do ujutru. Što kažu rđavom ***** i dlake smetaju. Ali neka je on živ i zdrav. Nije za rubriku hvaljenja jer očigledno nemam sreće sa laptopovima. Kada sam rekao čoveku u jednoj prodavnici da mi je nov DELL crkao, bukvalno me isterao napolje na fin način, kaže takav baksuz došao kod mene da kupuje pa posle da me pljuje. Neće takvu reklamu... Šali se on naravno ali je 50% u pravu Ma neka crkne i ovaj... pa nek ide život. Ko ga šiša. Što kaže moj teča, nije mi ga tata za kuruze kupio
Dodato:
...

Zaboravih da pitam ono zašta sam i započeo ovoliki post, Dakle Lenovo G505 , da li bi trebalo da svetli dugme, taster za Power ? Mislim na one sitne tačkice od koje se sastoji znak powera... ? Da li svetli kada se upali, pošto kod mene jok ?
Dodato:
Dodao bih da me nervira što nema oznaku da je caps lock upaljen, signalnu lampicu i slično i za num lock i tako to... svarno krajnje nekorektno

Promijenjeno od rolandx (13.11.2013 u 11:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
rolandx je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije