Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 25.05.2014, 11:49   #26
Alen P
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 18.11.2007
Mjesto: Čakovec
Downloads: 408
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 71 puta u 69 Postova
Instrumenti: Tyros 4
Interesi: Muzika, religija
Alen P befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Alen P pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Sreća je što imaju garanciju po 3 godine pa eto... Samo šteta što pa600 nema video aux pa kad rikne van garantnog roka da se spoji na eksterni i to je to. Kao što sam rekao, osobno smatram unatoč svemu da je korg pa600 best buy po onome što nudi, znam to, probao (doduše ne preko razglasa) sam ali ako se radi o većoj svoti tada prednost dajem Tyrosu. Michel Vonken ima super demo videe na netu, osobno vjerujem da ne koristi editirane soundove, već onako, tvornički kak je u samom uređaju, osim programiranih u registracije, OTS. I vjerujte mi da klavijatura zaista tako i radi. Još je nekad Nedim reko da bi klavijatura za svojih cca. 3000 eura morala tvorničkim postavkama 'ubijati' (parafriziram...). I to za sad vrijedi za navedene Yamahe modele, što im apsolutno ide u prilog. O svemu ostalome odlučuje srce.
Alen P je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije