|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jos jedan glas za Ymahau Tyros 3...Cene su sada jako pale, mozes ga naci odlicno ocuvanog za 1600-1700 evrica...Evo kod nas u Srbiji na oglasima lik spustio na 1650 i ubi se i ne moze da ga proda, a odlicno ocuvana klajva...tako da moj predlog za te novce bez razmisljanja tyros 3...jako dobar zvuk, a s obzirom da najvise sviras zabavnjake, yamaha ce ti odlicno leci sa svojim fabrickim ritmovima bez nekog sredjivanja, jer odmah zvuce jako dobro aranmanski uradjeno bez mnogo zapetljancije, i po meni su vise iskoristivi nego korgovi, koji su diskutabili i po pitanju zvuka i po pitanju samog aranzmana...trebalo bi se tu vec zagrejati stolica kod korga...pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ketron nije bio opcija ali da je bio, bježi od njega. Nema šanse da ga kasnije prodaš a ima probleme s displayima, napajanjem i materijalima. Vrlo loša alternativa. Parasenemase pa se isplati malo pričekati, pa kupiti nešto bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Ako je već Yamaha u pitanju, zašto mislite da je Tyros 3 bolji od PSR S950?
Ako ništa drugo, PSR je dosta noviji model i ima bolje boje od staijih Tyrosa.
![]() |
#34 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
jeste s950 novija,ali da je bolja od T3 cisto sumljam.
![]() |
#35 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Jedino sto PSR ne cita semplove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tyros 3 ima 3 Right sound mogućnosti, PSR ima 2. Tyros 3 ima daleko bolju tipku od 950 i još ono što ne mogu razumijeti s obzirom na cijenu psr950 je užasan display i naprosto ne mogu vjerovati da ih nije bilo sram ugraditi tako loše displaye u relativno skupu klavijaturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
I moj je predlog T3 koji generacijski nije sa psr S950 koja je sa T4,a T3 je generacijski sa s910 i te klavijature se popularno nazivcaju "bejbi tyros",samo ime govori!!!
Drugo,ja bih se zapitao kako tako jedna relativno nova klavijatura(Pa900)pade na 130 - 1450e(kako neko napisa) a T3 se tesko moze naci za 1800 a da je potpuno ispravna!? Dodato: O pa600 cak ne bih ni pisao jer znam vec njih 6-7 kojima je crkao pod garncijom!!!!! Promijenjeno od VUNIMRAV (25.05.2014 u 11:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sreća je što imaju garanciju po 3 godine pa eto... Samo šteta što pa600 nema video aux pa kad rikne van garantnog roka da se spoji na eksterni i to je to. Kao što sam rekao, osobno smatram unatoč svemu da je korg pa600 best buy po onome što nudi, znam to, probao (doduše ne preko razglasa) sam ali ako se radi o većoj svoti tada prednost dajem Tyrosu. Michel Vonken ima super demo videe na netu, osobno vjerujem da ne koristi editirane soundove, već onako, tvornički kak je u samom uređaju, osim programiranih u registracije, OTS. I vjerujte mi da klavijatura zaista tako i radi. Još je nekad Nedim reko da bi klavijatura za svojih cca. 3000 eura morala tvorničkim postavkama 'ubijati' (parafriziram...). I to za sad vrijedi za navedene Yamahe modele, što im apsolutno ide u prilog. O svemu ostalome odlučuje srce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Razlika između psr950 i Tyrosa3 se prije svega očituje u kvaliteti izrade. Pored toga, Ty3 ima bolje tipke, kvalitetniji ekran, 1GB mjesta za samplove i neke detalje poput 3 right sounda, više Live! soundova, dodatne S.Art, više DSP-a za pridruživanje ....
To su uglavnom prednosti koje nudi Tyros i uglavnom je to rečeno u postovima iznad. Međutim, PSR950 je u prednosti po tome što može baratati sa Audio materijalom. Ima 25 audio Stylova koji veoma dobro zvuče. PSR950 može reproducirati mp3 i baratati s tim formatom (strech, pitch, vocal cancel). Dovoljno je pogledati slijedeći video kako se unose audio sequence u PSR950. Veoma iskoristiva mogućnost za ono što treba SMusic Studio za njegov kućni rad. http://youtu.be/UNQSHIxpyDk?t=1m32s Na autoru teme je da sam donese odluku. Kao što sam na početku napomenuo, mora probati instrument, napraviti ozbiljnu analizu i odvagnuti sve nedostatke i prednosti. @Alen P - PA600 jest best buy ali to je potpuno drugi cjenovni rang od onoga što se spominje u temi, onaj tko nema (ne želi) izdvojiti više od 1000 eura to je svakako (jedina) opcija @VUNIMRAV - omjer cijene polovnog instrumenta koji spominješ (PA900 vs.Ty3) direktno govori o kvaliteti istih jer tu cijenu određuju korisnici, a ne proizvođač ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (25.05.2014) |
![]() |
#40 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tak je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|