Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 03.10.2016, 23:05   #18
josipv
Odomaćeni član

josipv's Avatar

Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Croatia VT.
Godina: 42
Downloads: 545
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 27 puta u 25 Postova
Instrumenti: Kurzweil pc3K6,Korg Kronos 1
Interesi: Muzika,automobili,automehanika
josipv befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
josipv pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Milan$ Pokaži Post
Ja ga koristim 2 godine, i nisam imao nikad problema s njim oko bugova, zamrzavanja i slicno, citam po stranim forumima da se cesto desava ljudima da im output signal opada vise puta u toku svirke, i slicno, ja takva iskustva nisam imao, ali problem sa.strujom definitivno postoji, naslucivao sam ranije, a sad za vikend.sam.se.konacno uverio, kao sto rekoh, kad smo promenili izvor napajanja, kao da sam progledao u momentu...signal ne opada, jednostavno zvuk je najjednostavnije prstav, basa ima, ali je nekako nedefinisan, ne umem to da opisem, i cim smo promenili steker za struju sve je isplivalo milina, narocito se culo u prvom delu svirke kako gitaristi zvoni gitara, a vokali su tako prstali na slovo "S" kao da sam im odvrnuo visoke do maximuma...cim smo promenili napajanje sve je.doslo na svoje.mesto...definitivno je do struje, e sad da li nesto zeza u mixeru kod njegovog napajanja ili je struja toliko bila losa jbm li ga, ali jedno je sigurno - struja nas.je dobro oprlila to vece, tako da je.sigurno da je.struja bila losa, a koliko to sad.u stvari treba da.utice.na.zvuk mixera, jbm li ga iskreno...pricam s ljudima, citam po forumima, neki imaju slicna iskustva, neki nemaju problema, jbm li ga...ako ga odnesem kod mustanga, kako coveku da.manifestujem kvar kad sve.radi , i ako je dobra.struja , on nece.nista primetiti da lose.funkcionise, jbm li ga, nisam pametan...mozda da promenim mixer?

Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka
Ista stvar se i meni desava sa 24.4.2 presonusom
Dok je struja zdrava sound je hifi na mackie sa1232,cim je struja losa sve prsti i sikce kao sto Milan kaze,preznojih se od glave do pete da ustelam i opet ro nije to...
josipv je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije