|
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Mjesto: B.Crkva
Godina: 40
Downloads: 130
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Pecanje,kampovanje
![]() |
![]()
U taj ili ta radi za dva pevaca i dve pevacice,mislim za vreme svirke.....a posle toga ne znam kako "radi"....he,he
![]()
![]() |
#22 |
DJ i Maskota!
|
![]()
I ti bi imao najvise posla da ga primas i dajes
![]()
![]() |
#23 |
Suludi Moderator
|
![]()
Primitivluk sreco! Pjevaljaka i Pjevacica....razlika!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pilence iskreno da ti kazem ja zenske vokale tj. pevacice maksimalno postujem prilikom saradnje,na prvom mestu sto su zenske osobe u pitanju a na drugom znam sve sta prolaze u toku svirke sa kojekakvom "bagrom".....nije to ljudi bas tako jednostavno,kazem to zato sto sam bio pet godina "decko moje pevacice".....nadam se da me razumete...pozzzzzzzz
![]() |
#25 |
Belaj boy
|
![]()
Po mom misljenju bar 80% pevacica su najnormalnije zene a ostatak su lujke i dileje ali slicna proporcija je i medju muzicarima.Ima alkosa,budala,narkomana i ko zna cega jos.Znam nekoliko pevacica koje uvek pitaju da li treba da pomognu oko razglasa, mada bi se ja pre ubio nego da mi zensko od 50-tak kg.nosi razglas.A znam ih dosta koje mogu da odrade tezgu od 6-8 sati same.Svaka satorska pevacica iz Sumadije,Homolja,Macve ima da odere neku gradsku tezgu kao laksi trening.Jos uvek se u Srbiji prave svadbe od tri dana(od jutra do sledeceg jutra pa dva sata spavanja pa opet ispocetka),i oni koji to rade ne osete svirku od 4 sata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Odomaćeni član
|
![]()
I sta na kraju raskinula ti? Jao ubicu je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pa morali smo raskinuti,svasta se tu desavalo,poceo posao da propada jer je obostrana ljubomora ucinila svoje......zato preporucujem
![]()
![]() |
#28 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]() Citat:
NEDAJ BOZE SVADBE ILI RODJENDANE ,KRSTENJA I SLICNO NE UPUSTAJTE SE U TO SA SAMO JEDNIM VOKALOM JER JE IZREDNO TESKO .AKO SVIRATE U NEKOJ DISKOTECI PA MOZDA JE I MOGUCE ALI UZ JAKI REPERTOAR TURBOFOLKA.A DOTICNA KOLEGINICA BI MORALA DA IMA NA REPERTOARU KAKVIH 500-1000 PJESAMA.OD TIH 500-100 OTPJEVAT CE SAMO MOZDA 70 ALI TO JE TO. LIJEP POZDRAV. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
kolege ja sto sam do sada vidio pjevacica samo pod satorom na vasaru uzme vise para od pjevaca ako je ta vrst pjevacice ali kad gosti slusaju pjesmu a ne samo gledaju, pjevacica nema sanse sa dobrim pjevacem u restoranu folkoteci isl. ako nije zaista stvarno pjevacica koja pjeva a ne samo pokazuje tjelo a radio sam sve vrste tezgi u zivotu bar kod mene je bilo tako znaci mislim da ima vise faktora ali treba razgraniciti dali je pjevacica samo za gledanje ili i za slusanje zatim kakvi su gosti,objekat i te stvari...ja takodje pjevam raznovrstan repertoar ali bez dobrog pjevaca ne hvala bezobzira na pjevacicu...
Promijenjeno od hazir_71 (22.05.2008 u 02:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hajro...na dalje...
Nemoj da pises sa velika slova !!! |
![]() |
![]() |