|  | 
| 
 | ||||||
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  10.03.2009, 21:32 | #1 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 07.05.2006 
				 Downloads: 305 Uploads: 0 Rekao HVALA: 7 

Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova

|  Ajde malo da hvalimo YU-MIDI 

Ima ovdje svega vidim naslov da se malo hvalimo a ja evo da pohvalim ekipu koja sve ovo radi, jer nigdje nema šta ovdje ima sve DŽABA a nema virusa i tih sranja svi bi nešto naplatili prodaju stvari koje ovdje skinu ITD. Svaka čast raja samo tako. | 
|   |   | 
|  10.03.2009, 21:36 | #2 | 
| Moderator |   

Ja zelim da se zahvalim SVIMA koji su zasluzni za napredak ovog foruma! I mogu da kazem da je ovo JEDINI normalan forum na kojem sam registrovan...Prekrsis pravilnik - upozorenje, karton, BANANA! I da...STOP PIRATERIJI!

__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   |   | 
|  10.03.2009, 21:54 | #3 | 
| Drugar foruma |   

YU-MIDI : Nesto bez cega ne mogu da zamislim dan,nesto bez cega skoro da ne bih imao zasto da sednem na kompjuteru,nesto bez cega bih ja (sobzirom na zabit i provinciju u kojoj zivim)bio apsolutna nula u pogledu opremljenosti mojeg instrumenta(Pa 1x) sa muzickim materijalom.......nesto bez cega se jednostavno nemoze...... U ime svih nas koji smo daleko od urbanih sredina u kojima se svi Vi kao kolege muzicari mozete druziti medjusebno pomagati razmenjivati iskustva materijale i sve ostalo......HVALA VAM STO POSTOJITE 
				__________________ zoran | 
|   |   | 
|  10.03.2009, 22:07 | #4 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

moj pocetak dana...iskrmeljam oci,primaknem stolicu de mi je laptop....samo maximiziram safari,jer je yu-midi stalno otvoren,refresh pa onda natenane....sve pohvale za sve moderatore i korisnike,stvarno veoma koristan sajt       | 
|   |   | 
|  10.03.2009, 22:30 | #5 | 
| Banovan! |   

sve pohvale za sajt.. na bookmarks-ima mi je yu-midi na drugom mjestu (odmah poslije facebooka)... laptop mi je vec naucio, cim pokrenem mozillu, idu ove dvije stranice.. zahvaljujem svima na svesrdnoj pomoci, i svaka cast onima koji odrzavaju sajt.. disciplina: 10 bodova!!!
		 | 
|   |   | 
|  10.03.2009, 22:47 | #6 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 18.07.2008 
				 Downloads: 2589 Uploads: 0 Rekao HVALA: 5 

Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova

Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30 Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi  |   

ovaj sajt je mi je bolji od ribe ovde se bar ne nerviram,mogu da uradim za sebe puno toga korisnog sto sa devojkom ne bih mogao  sad ozbiljno: svaka cast ljudima koji vode ovaj sajtmeni je bar dosta pomogao,naucio sam neke cake oko awave studia i naravno jos puno toga.pozdravaljam ekipu koja vodi sve ovo i sve kolege na sjatu.   | 
|   |   | 
|  10.03.2009, 23:16 | #7 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 16.08.2008 Mjesto: sarajevo 
				 Downloads: 1769 Uploads: 0 Rekao HVALA: 13 

Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova

Instrumenti: KORG PA 800 Interesi: muzika  |   

ma sve naj naj naj bolje....sto kaze kolega nema dana da neuđem na yu-midi......

__________________ Volim te sve više. . . | 
|   |   | 
|  12.03.2009, 21:23 | #8 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 23.01.2009 Mjesto: okolica Osijeka 
				 Downloads: 139 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

Instrumenti: Korg Pa 50 Interesi: L R N P Zlato 2009  |   

Da ne ponavljam ono naj...to se vidi i osjeca.Tko dodje na ovaj sajt, nije pogrijesio niti zalutao, ja to zovem "svedski stol".Zahvaljujuci ljudima koji svoje znanje poklanjaju uz salu i veeeliko strpljenje......reci hvala, najbolji ste, je premalo.....ali nista drugo mi ne preostaje nego ponoviti:Najbolji ste,Hvala Vam! Ja osobno imam jedan mali problem,nisam nikada bila ovisna o nicemu,a u zadnje vrijeme.....Yu-midi mi se usuljao u zivot.... | 
|   |   | 
|  12.03.2009, 21:35 | #9 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 28.05.2008 Mjesto: Preko sedam mora 
				 Downloads: 1025 Uploads: 5 Rekao HVALA: 39 

Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova

Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage       |   

takodje sve naj naj za sajt, super se odrzava, svaka cast i kolegama i moderatorima na profesionalnosti, sta god sam trebao dobio sam odgovor. Ovdje osim na muzicka pitanja mozete dobiti odgovore i na mnoga druga pitanja, iako je ovo muzicki forum  nemam vise sta reci sve ostalo je receno. #I mogu da kazem da je ovo JEDINI normalan forum na kojem sam registrovan# Takodje se slazem, davno sam se registrovo na jedan forum i samo sam jednom usao i vise nikad, a odavde ne izlazim..   | 
|   |   | 
|  12.03.2009, 21:37 | #10 | 
| Odomaćeni član |   

Takodje slazem se najbolji saj najdobra raja i i buduci najbolji ako nismo vec i najbolji muzicari   pozdrav 
				__________________ Bidi  zivej go denot kako da e posleden i nemisli za utre | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |