|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.11.2007
Mjesto: Svedska
Downloads: 507
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG TR I KORG PA500
Interesi: svirati
![]() |
![]()
Zdraaaavo !
kad konvertiram jednu boju od pa800 da bude wav sta mogu sa tim da uradim? , Neko je stavio program taj na download ali sta radim kad da mogu koristiti na pa1xpro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
sta je u pitanju sempl ili interna boja iz pa800 ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Chim si snimio biiiilo kakav zvuk u *.WAV format, znachi da imash "uzorak" ili ti "sempl" ...
Znachi potreban ti je neki konverter (Extreme Sample Converter, ili neki slichan program) da taj fajl konvertujesh u format koji chita Pa serija.... Ja imam Yamahu, tako da se slabo razumem oko formata za Pa klavijature, nadam se da ce ti neko od kolega bolje objasniti.... Sve najbolje :o) ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
pa cita wav bez problema ali ja nisam skontao sta covek hoce reci kako misli sta da radisa tim??? U pa1x moze takodje wav kao i u pa 800 koliko mi je poznato ili mozda gresim. A sta sve moze sa tim siroko je i uopsteno pitanje, eto recimo moze u winampu da ga slusa
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
a mozel se kako taj WAV konvertovat u format (neznam tacno koji) da ga cita pa50?
nevjerujem da moze, ali ko pita ne skita.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ne moze se iskonvertovati upravo zato sto je *.WAV zapravo sempl (uzorak sempla)
![]()
![]() |
#7 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.11.2007
Mjesto: Svedska
Downloads: 507
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG TR I KORG PA500
Interesi: svirati
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Da ali to ti je samo jedan ton. To nije ceo instrument, koji da bi bio ceo trebas sloziti wavove u KMP uz koje jos dolaze pojedinacno KSF fajlovi i to je onda kompletno multisempl koji kada ga ubacis u klavijaturu je ustvari odredjeni instrument. A sempl sam po sebi ti ne znaci gotovo nista jer ti imas jedan sempl nekog instrumenta npr ton C i sta ces sa njim dalje??? Tako da kada exportujes iz klavijature nemoj exportovati sempl nego multisempl da bi imao ceo instrument...
pozzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
###Ne moze se iskonvertovati upravo zato sto je *.WAV zapravo sempl (uzorak sempla)###
upravu si...da moze, ljudi ne bi kupovali klavijature sa semplerom tj. sa mogucnoscu citanja semplova ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|