|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#111 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nisu bacene pare ako se zaradjuje od muzike cifra sa tri nule,jednostavno Ketron kod nas nije jos probio trziste sto ne mora da znaci da nece,skupa sprava jeste,ali sam siguran kad bih je dohvatio da bi iz nje izvukao svasta,mada se slazem da je cena mnogo jaka jer za nju mozes da uzmes dobar aranzer i dobar workstation i jos za burek da ostane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Godfather
|
![]()
Samo bih upozorio sve uchesnike teme da pripaze shta i kako pishu.
Da ne zatezemo odnose za dzabe. ![]()
![]() |
#114 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.03.2008
Downloads: 346
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
GLavno da sam ja zaradio opomenu a u 100 se drugih tema koje govore o jednoj stvari,bilo klavijaturi i sl. uvijek nešto uspoređuje s ovim i onim...i uvijek je sve u redu a sad kad sam ja rekao da je za mene Tyros Bog neki su to shvatili predoslovno...naravno da je Bog samo jedan i ja u njega vjerujem ali sam samo htio reći kolikoje Tyros dobar al nisam očekivao predoslovno shvaćanje pojedinih kolega...što se tiče AUDYJE tu kod mene u Splitu su svi pohrlili za njom,gdje ju nabaviti,kako,za koju cijenu a sad je većina njih prodaje,ili ju koristi ali sa onim minimumom koji ona pruža...inače sam čuo dosta dobrih komentara za nju ali ipak je bilo više onih loših i po tome sudim,a što se tiče Tyrosa 2 ili 3 odgovorno tvrdim da je to jedan od najjačih aranžera današnjice,barem po mom ukusu,a ni ja ne sviram Bacha ni Mozarta već zabavnjake i narodnjake...i zato još jednom ponavljam TYROS JE BOG ali sad uz napomenu kolegama (NE BOG S NEBA već BOG NA ZEMLJI)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@brnjeuska74
Uopste nemam namjeru da polemisem na ovoj temi i odnosu Tyros3 i Ketron Audia.Postujem te kao i svakog drugog clana foruma. Stoga,samo da napomenem da proizvodjaci klavijatura nisu sa balkanskih prostora i nikako i nikada ne moze biti mjerilo,da li aranzer vrijedi ili ne ako nema dobre harmonike,dragacevsku trubu ili gajde. Oni svoje proizvode plasiraju na svjetsko trziste,a Balkan je za njih toliko sitan i malo zanimljiv. Ovdje je rijec o jednom novom proizvodu,za koji treba mnogo vremena i iskusnih i strucnih ljudi da ga srede-a da se srediti moze,to je apsolutno sigurno. Kada je izasao Tyros 2 ljudi su govorili da je to smece i da ne valja nista,ali vremenom pojedinci ga sredise i rade s njim punom parom. I po mom misljenju,apsurdno bi bilo od strane proizvodjaca da odredjuje cijenu od oko 4200 Eura da to nema neku vecu vrijednost u odnosu na konkurenciju. Skoro,pa je duplo skuplji od Tyros3 a to ipak nesto govori. Drugo je pitanje,sta to muzicarima sa ovih prostora treba i da li u ovom momentu Ketron zadovoljava njihove potrebe. Eto vi kazete da ne zadovoljava(ja ne znam) ali to ne znaci nikako da u neko dogledno vrijeme nece biti muzicara koji ce znati da ga srede i koriste. I da ne odem u offtopic,ovo sam napisao sa namjerom da kazem da su poredjenja bilo koje vrste jos preuranjena.Sacekajmo,sta ce pokazati vrijeme i kako ce ici prodaja....i naravno i neki snimci muzicara sa ovih prostora. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Ne razumemo se izgleda u mnogim stvarima, naime ne govorim ja ovo da bih rekao ili iz nekog hira neznam sad besa ili ljubomore sto ce neko da je kupi, to me bas briga iznosim samo svoj stav iza kojeg cvrsto stojim sa argumentima, a to ko ce sta da svira i nasta to mene ne interesuje to je stvar individue pre svega, kolega Makso ne poznajemo se uzivo da bi mogao o meni da pricas neke stvari, niti da odredjujes ko ce na sta da svira i kako ja znam dobro sta i koliko znam a to sam dokazao mnogo puta da se opet dokazujem nema potrebe niti zelim da se eksponiram, da bi mi neko rekao samo e "super", "samo tako nastavi" i te fore, nemogu da tvrdim al sigurno spadam u retke clanove na ovoj stranici koji radi non-stop i ne za male pare a isto tako ne zelim da budem rob tehnike (tu se zna ko je koga kupio). Znam da ovo sto imam radi kao zmaj i zaradjuje mnogo para i nema potrebe za fantazijama jer pijani gost ako mu se nesvidi svirka i baci flashu piva ili cashu piva u jednu Audy-u koja kosta xxxxx eura, dzaba ulaganje, dzaba sve ili pak da kupi covek i da provede vecnost u sredjivanju taman sredi oni sutnu nesto novo i opet u krug a stara ni paru nije vratila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
@LOLE
To sto sam ja napisao u prethodnom postu a ispod tvoga(ranije) je bilo u dobroj namjeri,jer sam htio da usmjerim temu kako treba da ide. Poredjenja svake vrste na ovakvim temama,uvijek ispadnu suvisna i mogu ici beskonacno zato sto su rijetko objektivna.Uglavnom se radi o subjetivnim razmisljanjima svakog pojedinca,a to ne treba nikome. Sto se mene tice,sve je u redu....samo opusteno.... Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Drugar foruma
|
![]()
kolega "Sejox" upravo o tome i pricam, sredjen aranzer je ono sto nas drzi u poslu ma bilo kog proizvodjaca. A kad se uporede mogucnosti i realnost zvuka bilo kog aranzera onda se dobije jasna slika sta jedan aranzer moze da pruzi.
Na komentar da ce se neko pojaviti u neko vreme i srediti novi aranzer za upotrebu i rad je sasvim ocekivano, no koliko i u koj meri je vec tema za sebe. Ali obratimo paznju svi ; kad se sredi i ovaj aranzer i uporedi sa ovde pomenutim Tyros3, dali ce biti toliko bolji koliko je i skuplji ili dali ce uopste biti bolji . |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Ostaje nam da cekamo i vidimo i cujemo....pa sta god bilo.
Rano je i za pohvale a i za kritike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Bas sad slusao ovo neki grcki ritmovi na Audyji bas mi se svidelo pa reko da postavim ovdje.Valjda se polako priblizavaju sto se tice ritmova na Audyji i nasoj muzici.
http://www.youtube.com/watch?v=moBQsAd6HbY |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzeruffff, ovo |
|
|