|
![]() |
#41 |
Nishki
|
![]()
I ruke cu da odsecem.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Jao milane brate,
pa ne tako oštro! Dobro ajd, ne moraš napisat za Korga, reci da uzimaš onog ....Bontempi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.04.2009
Mjesto: Mnogo daleko
Downloads: 163
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja ne bih ponavljao sta je vec pitano, nema potrebe. Samo bih pritisnuo 'Reply' da prvi email i njegov odgovor idu zajedno sa novom porukom, i ovako napisao:
Dear Mr. Jobmann, Thanks for your prompt reply. I really appreciate you taking the time to answer my inquiry. You have suggested that these features might be implemented in future products but what about as an OS upgrade for E80? Kind Regards, |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Nishki
|
![]()
Ja sam poslao ,pa sad sta je tu je.......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Evo odgovor na pitanje u vezi OS update-a za E80:
Dear Customer, Thank you very much for your suggestions and opinions. We will take them in consideration. At the moment it is not planned to realize any new version of E-80. Best regards RolandKeyboardClub Staff Znaci kao sto sam rekao prethodno, E80 je povucen iz produkcije i nema nikakvih planova za novi OS. Ovo isto tako znaci da ja vise nikada necu kupiti nesto sto nosi naziv Roland, ma koliko to bilo "kao" dobro. Glupo je pruzati podrsku nekom proizvodjacu koji ni malo nema obzira prema musterijama, a posebno njihovim potrebama. POZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Nishki
|
![]()
Ajde da saljemo mailove i da ih pljujemo!!!!
Kad neceju milom,onda cemo silom!!!! Na kraju cemo da se skupimo,pa da im krsimo koske!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Eto,prijatelji moji, na zalost ko sto sam i rekao, niti Roland,isto ko niti Korg,a vjerujem i Yamaha,Ketron,Gem,Tehnics,nemaju sluha za nase Balkansko trziste.
Nego,ja imam jedan predlog; Da svi zajedno u isto vrijeme posaljemo ovaj Milancetov e-mail na njihovu adresu,pa dok im zablokira stranica.,nek se bar malo zamisle... Naravno,da nas je cim veci broj,.. I oni koji sviraju Roland, i Korg, i Yamahu... Drzimo se zajedno,samo tako mozemo uspjet |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
@milanceshow/ svirko
momci, meni je bilo nedelju dana fiktivna corka ovde na forumu mnogo a sta mislis ako nas optuze koja realna corka ce to da bidne ... ![]() bez mene momci, mislim nemojte da se ljutite ![]() jedini roland koji sam ja do sada imao je bio MT32 i to pre 20 godina ... ![]() malo sale momci i ako mi je stvarno zao sto (jos) nije to preradilo ... al to vazi kao sto drug svirko reko i za druge proizvodjace a ne samo za rolanda ... pozdrav svima Promijenjeno od grandia (25.06.2009 u 19:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Nishki
|
![]()
Evo odgovora:
Dear Mr. Mirkovic, up to now we don't have any information about a system upgrade of E-80. At the moment there is no hint of such a upgrade. Mit freundlichen Grüßen/ best regards ROLAND Elektronische Musikinstrumente Handelsgesellschaft mbH Thomas Jobmann Customer Support Manager |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|