|
|
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam miksetu allen&heath zed-12-fe,snagas crown cts-3000,i 4 komada ev-zx-3...hteo bih da poboljsam ton bas binovima,hteo sam da cujem vasu preporuku sta bi uz to sto posedujem najbolje leglo...i vase misljenje o bas binovima kao sto su recimo zxa1-sub...ili zx1-sub...ili ev-sb-122...zainteresovan sam za ova tri modela najvise zbog gabarita...sam utovaram istovaram montiram...pa ne bih da uzmem nesto sto ce mi srediti kicmu za kratko vreme....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
ti basovi sto ti gledas se nece ni cut pored 4 tvoje kutije,uz te kutije trebaju dobri basovi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
ZXA1-Sub je 800w...nije valjda da to nije dovoljno jako i da se nece cuti...a ako ovi koje gledam nece vrsiti posao,koji bi mi onda bas binovi mogli biti od koristi...bar eto neku preporuku...
Promijenjeno od vane1 (14.09.2013 u 00:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
zx3 su dobre kutije za to ti trebaju dobri binovi, barem tour x 18"-ke... nisu toliko teske, a i ja isto gledam na tu prokletu tezinu ali eto... ovi basovi su super i rade boli glava. Mi u bendu imamo 4 tourx 18" basa i 2x12"(sateliti) isto tourx. To ubija kako radi dobro!
Cuo sam od par kolega da sb122 dobro rade, ja ih nisam probao ali najbolje da se kolege jave... Pozz
![]() |
#5 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]() Citat:
A to 800w,jel tebe zanima kolko su glasni basovi ili nesto drugo,glasnoca se ne izrazava u watima Promijenjeno od ella 85 (14.09.2013 u 10:02 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
@vane1
Postoje vrlo razliciti Subwooferi, sa 18", sa 15", pa i sa 2 x 15", pa recimo sa 2 x 12" ili 4 x 10", pa i 8 x 10" zvicnicima... ima svasta nesta. Na tebi je da odabres kakav Bass zelis da cujes i kao sto ti napisa ella85, ne obracaj paznju previse na te Watte jer oni najmanje govore o jednoj zvicnoj kutiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ok,kapiram to sto kazete...treba u sustini napraviti neki kompromis...naveo sam da mi je ipak vazna i ta velicina i tezina,jer sam utovaram istovaram unosim iznosim,montiram demontiram,pa sam zbog toga hteo da koliko toliko poboljsam ton, a da mi sve to uzmem u obzir,e sad...to sam hteo da cujem od vas sta i kako,i koje bi mi resenje koliko toliko pomoglo...preporuku neku,ili ako ko radi sa zx3 sta koristi pa da onda donesem odluku i kupim nesto sebi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Trazis savet za veoma siroko pitanje. Ljudi koriste razlicite kombinacije u zavisnosti od potrebe i njihovog ukusa.
Da bi dobio koliko toliko balansiran zvuk uz 4xZX3 tebi ce trebati minimum jedan bas uz jedan satelit. Dva basa ce malo popuniti sliku u donjim frekvencijama ali ce svakako biti nadjacani sa strane satelita. Zbog lakseg utovara i istovara ja bih ti predlozio da ides na varijantu 15 inch sub i to 4 komada. Naravno trebace ti jos jedno pojacalo i aktivna skretnica da sve to moze da radi kako valja. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|